ПОЧЕТНА

26 Февруари - 3 Март
Работа

Потребна ви е голема волја и енергија да вложувате за да можете да ги завршите работите навреме. Многу работа, недоразбирања со колегите и претпоставените ќе бидат главна карактеристика во овој период. Бидете потолеранти и не навлегувате во ситници и непотребни расправии. Не превземајте ништо и едноставно оставете ги работите сами на себе. Ќе бидете многу чуствителни на надворешните влијанија и туѓите мислења. Во една таква состојба лесно можете да се загубите. Некои од вас ќе бидат окупирани со нови идеи. Од некого ќе добиете корисен совет или ќе бидете личност која ќе треба да помогне на другите.

Љубов

Емоционално сте во поволна ситуација но ќе треба да му посветите повеќе внимание на вашиот партнер. Бидете потолерантни, бидејќи расправиите во моментот можат многу лошо да делуваат врз вашата врска.

Здравје

Ќе имате главоболки и ќе бидете нервозни. Не го оптеретувајте нервниот систем. Одморете се.