ДНЕВЕН ХОРОСКОП20 Април 2024


ЅВЕЗДА НА ДЕНОТ

Жељко Јоксимовиќ

РОДЕНИ НА
ДЕНЕШЕН ДЕН


1808 Наполеон III
1889 Адолф Хитлер
1923 Тито Пуенте
1944 Ирена Савицка
1949 Масимо Далема
1966 Дејвид Фило
1972 Жељко Јоксимовиќ

МЕСЕЧЕВИ МЕНИ

Денес е последна
фаза на осветлување

ПОЗИЦИИ НА

ПЛАНЕТИТЕ

20 Април 2024

Сонце - 01°06'04"-

Месечина - 25°02'24"-

Меркур - 16°56'50"-

Венера - 19°11'27"-

Марс - 22°19'21"-

Јупитер - 21°44'26"-

Сатурн - 15°41'03"-

Уран - 21°48'31"-

Нептун - 28°36'14"-

Плутон- 02°04'11"-


ЗИМНИЦИ

АСТРОМЕТЕОПАТИЈА

На временските осцилации, помалку или повеќе, реагираат сите, но најтешко ги поднесуваат хроничните болни. Наспроти редовното земање на пропишаната терапија, симптомите на основната болест се засилуваат, а метеопатските тешкотии се поизразени и кај жените во менопауза. Во прилогот кој следи откријте како астролошките знаци реагираат на временските промени.

АСТРОМЕТЕОПАТИЈА

ЗНАЦИТЕ И КОЦКАЊЕТО

На временските осцилации, помалку или повеќе, реагираат сите, но најтешко ги поднесуваат хроничните болни. Наспроти редовното земање на пропишаната терапија, симптомите на основната болест се засилуваат. Во прилогот кој следи откријте како астролошките знаци реагираат на временските промени.

Скапоцени камења

СКАПОЦЕНИ КАМЕЊА

Уште од дамнешно време, луѓето откриле дека постои некаква поврзаност помеѓу скапоцените камења и месеците од годината. Исто така, откриле дека секој скапоцен или полускапоцен камен, има влијание на некој од хороскопските знаци. Камењата на некој начин претставуваат филтер на енергијата која ја добиваме од планетите.

КАКО НАЈЛЕСНО ДА РАСКИНЕТЕ

КАКО НАЈЛЕСНО ДА РАСКИНЕТЕ

Љубовта често станува насилна и здодевна или едноставно, по кратко или долго време, сваќаме дека не сме го пронашле „онај“ вистинскиот. Со помош на астролошката анализа на карактерите, откријте на кое место и на кој начин најлесно ќе ја прекинете врската со вашиот партнер.Со среќа, но уште еднаш добро размислете - можеби вистинскиот го имате.

ХОРОСКОП НА МЕНОПАУЗАТА

ХОРОСКОП НА МЕНОПАУЗАТА

Менопаузата е еден од најзначајните периоди од животот на жената за кој истовремено многу малку се знае. Тоа е период на завршување на репродуктивната способност на жената и почеток на нова состојба на духот. Психичките и физичките реакции на оваа состојба се различни, а можеби од овој прилог некои ќе имаат корист во пребродувањто на преодот.

ЉУБОВЕН КАЛКУЛАТОР


Ljuboven kalkulator

Проверете колку навистина сe совпаѓате со партнерот