26 Февруари - 3 Март
Работа

Ќе бидете свртени кон работата, филозофски теми и патувања, па приватниот живот помалку ќе го запоставите. Моментално се наоѓате во извесна дилема. Двоумењето се однеусва на работата или пак некое патување. Бидејќи со успех ќе ги совладувате препреките при крајот на неделата очекувајте подобриување на расположението. Среќата оди во ваша насока, така што некои работи кои сете ги посакале од поодамна можат да станат реалност. Односите со пријателите се добри се додека нивното мислење не се спротистави на вашето. Бидете повеќе самокритични и размислете повеќе за вашите ставови, не мора секогаш вие да бидете во право.

Љубов

Вашиот сомнеж би можел да го наруши добриот однос со партнерот. Потрудете се да ги надминете безпричинските караници со саканата личност. Желбата да промените нешто ограничете ја на сопствениот изглед. Купете си нешто ново или сторете нешто со вашата фризура.

Здравје

Добро, внимавајте во сообраќајот.