15 Април - 21 Април
Работа

Ќе се најдете во ситуации кои предизвикуваат голем ризик и бараат значителна моќ на импровизација, а многумина од вас ќе гледаат со резерва на проблемите. Треба да вложите доста труд за да воспоставите добри односи со околината. Потрудете се да ја стекнете потребната сигурност во себе за да можат вашите односи да бидат успешни. Повеќе движете се и комуницирајте, а од сето тоа извлечете конструктивна поука. Направете нешто повеќе за средување на вашата финансиска состојба. Ограничете ги трошоците, не вложувајте во ризични трансакции и не ги расфрлувајте парите само на ваши лични задоволства и забави. Мислете на иднината.

Љубов

Не прифајќајте расправии со партнерот, бидејќи можат да се претворат во големи кавги. Толерирајте го однесувањето на партнерот зошто може да ви даде причина за љубомора. Контролирајте се повеќе. Ако сте во нова врска можеби ќе се разочарате и ќе размислувате што поскоро да ја прекинете.

Здравје

Добро, ви треба сон, потрудете се порано да си легнувате в кревет.