26 Февруари - 3 Март
Работа

Ситуацијата на работното место ви е прилично заплеткана. Бидете пофлексибилни така полесно ќе стигнете до целта. Решението ќе го најдите ако ја надмините расеаноста и се потрудите проблемите да ги решавате посмирено. Некои работи што во минатиот период ве измачувале неделава од нив ќе се ослободите, па со голема недеж ќе гледате за понатаму. За тоа имате доволно оправдани причини, бидејќи за тоа на време сте се избориле. Финансиската состојба значително ќе ви се подобри и тоа повеќето од најнеочекуваните извори.

Љубов

Една мала криза ќе го расипи вашето расположение, па ако планирате средба со партнерот од која многу очекувате, воздржете се и одложете, се разбира ако не е многу тешко да го направите направи. Ако сте во брак, уживајте во секој убав момент што ви го овозможува вашиот брачен другар, зошто тоа е негов начин да ви искаже љубов и почит. Возвратете колку што сте во можност.

Здравје

Помали проблеми со половината.