20 Мај - 26 Мај
Работа

Интензивен период кој ви носи многу збиднувања и напнатост. Ќе бидете доста експлозивни и ќе чувствувате потреба да превземете нешто, да се докажете, но за жал тоа нема да ви оди така лесно. Отпорите од ваша страна ќе бидат нагласени, па тоа ќе ви донесе судири со околината. Совладајте се и не реагирајте бурно. Само во работата ќе заборавате на лошата ситуација и проблемите кои се присутни. За депресија и немате време бидејќи работата ви е на прво место. Иако некои луѓе ќе сакаат да ве извадат од колосек, сепак во тоа нема да успеат. Имате предност во извесни ситуации, па искористете ја на најдобар можен начин. Штедете ги парите, но немојте да бидете многу скржави.

Љубов

Во љубовта работите се средуваат и ќе тргнуваат кон подобро. Највероватно вашиот партнер ќе ги прифати вашите предлози за нов тек на вашата врска. Слободните претставници нека не влегуваат во врска со сомнителни личности. Сметајте на личноста која моментално е во ваша близина и ќе бидете повеќе од задоволни.

Здравје

Стабилно, можете малку и да спортувате.