15 Април - 21 Април
Работа

Можностите не ви се така поволни, а нема ни да имате некои возбудувања и разочарувања. Едноставно периодот ќе го поминете мирно. Ќе се занимавате со вообичаените активности, а ќе имате се повеќе енергија за постепено рашавање на недоразбирањата кои постојат во деловните односи. Настојувајте да бидете објективни согледувајќи ја општата состојба и не избрзувајте со ниту една одлука. Квалитетните услови ви овозможуваат подобро работно изразување. Постои можност за недорзбирања и непријатност со луѓето на повисоки положби: шеф, професор и др. Истовремено една поволна соработка благо делува врз вашиот раст. Бидете отворени за нови решенија.

Љубов

Во емотивниот живот сеуште не сте ги средиле работите во вашата глава, a незнаете и како да го сторите тоа. Ако сте слободни ве очекува средба со некоја многу оргинална личност кој ќе остави голем впечаток кај вас. Оние кои се во брак ќе решаваат стари, но и нови проблеми. Ќе бидете целосно концентрирани на пратнерот и вашиот однос.

Здравје

Стабилно, сепак внимавајте на кожата, забите и коските.