26 Февруари - 3 Март
Работа

Ќе бидете оптимистички расположени и ќе размислувате за крупни планови. Од вас извира огромна енергија која мора паметно да ја искористите. Коментарите за вас што ќе ги слушнете од околината воопшто нема да ве засегнуваат. Вие си ја гледате вашата работа и продолжете така. Имате доволно енергија за започнување на нова работна задача, ве очекува период во кој слободно можете да се впуштите во нова трговска зделка или пак да се јавите како посредник во некои деловни преговори. Оние кои се занимаваат со интелектуална работа, посебно со пишување, ќе имаат голема инспирација за творење.

Љубов

Ве очекува просечен љубовен период, без некои поголеми возбудувања. Многу сте емоционални и фокусирани на вашиот партнер. Дружете се повеќе со пријателите и почнете да размислувате за своите животни цели и внатерешни мотивации. Слободните ќе зрачат со магнетска привлвлечност. Имате големи прилики неделава да ја најдите вистинската лижност за вас.

Здравје

Одлично, одржувајте ја кондицијата.